DC-616PRO

A DC-616PRO egy olyan többfunkciós, könnyen kezelhető, kompakt szélező, vágó, perforáló, bígelő gép, amely kifejezetten a digitális nyomatok feldolgozására lett kifejlesztve.

Category:

Leírás

A DC-616PRO egy olyan többfunkciós, könnyen kezelhető, kompakt szélező, vágó, perforáló, bígelő gép, amely kifejezetten a digitális nyomatok feldolgozására lett kifejlesztve. A DC-616PRO tervezésénél fontos szerepet kapott az automatizáltság, a sokrétű felhasználhatóság, a gyorsaság, a hatékonyság és a gazdaságosság.

További információk

Többfunkciós

A DC-616PRO egy feldolgozási folyamat alatt képes szegélyvágásra, kereszt-, és hosszirányú vágásokra és bígelésre, hosszirányú perforálásra. A margók vágását hossz-, és keresztirányban is elvégzi, a hulladék automatikusan egy beépített tárolóba kerül. Csak a késztermék kerül a kirakó tálcára. A bígelés lehetővé teszi a digitális nyomatok tökéletes hajtását, megakadályozza a nyomat kitörését. A bígelés mélysége 3 fokozatban állítható, így optimálisan állítható helyett igazítható a különböző típusú és súlyú papírokhoz. A kártyakirakó segítségével a kész névjegykártyák és képeslapok tömbökbe rendezve kerülnek kirakásra, megkönnyítve az ezt követő műveleteket (pl. csomagolás).

Számítógépes vezérlés

A számítógépes vezérléssel a kezelő többféle módon képes a rendszert beállítani, mely gyors munkatervezést, szerkesztést és tárolást tesz lehetővé. Gyakorlatilag korlátlan számú munka menthető a számítógépre, amely gyorsabb átállást tesz lehetővé. Ahhoz, hogy a munka elkezdése még gyorsabb és egyszerűbb legyen, a DC-616PRO tartalmaz egy PDF könyvtárat számos, előre elkészített sablonnal és a leggyakrabban használt alkalmazásokkal. Ezeket azonnal alkalmazhatjuk, a hozzájuk kapcsolódó előre programozott fájlok könnyedén letölthetők közvetlenül a DC-616PRO-ra.

Papírbehúzás

A DC-616PRO tartozéka egy 100 mm-es kapacitású lapadagoló egy egyedi felső szívó-levegős adagoló rendszerrel. Ez lehetővé teszi a hosszabb üzemidőt és a hatékonyabb termelést, minimalizálja az újratöltést. A lapbehúzás egy vákuumos adagoló rendszerrel történik, emiatt alacsonyabb a zajszint, míg a légkés további levegő befúvásával csökkenti a statikus feltöltődést, megkönnyíti az ívek szétválasztását. A DC-616PRO duplaív behúzások figyelésére optikai érzékelő helyett a sokkal megbízhatóbb ultrahangos érzékelővel van felszerelve.

Perforáló modul

A DC-616PRO tartalmaz egy új perforáló egységet, amely könnyedén kivehető a gépből. A modult használaton kivül külön kell tárolni.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„DC-616PRO” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Post comment